Tijdens open– en veiligheidsdagen geven wij op aanvraag van gemeenten en woningbouwverenigingen voorlichting met gebruikmaking van onze Hennepcontainers of Ondermijningscontainers. Hierin kunt u zelf op een veilige manier een kijkje nemen in ruimtes waar drugs gekweekt of geproduceerd worden. U krijgt de geuren te ruiken die hierbij passen.

Onze nieuwste methode is met gebruikmaking van Virtual Reality. Door het opzetten van onze VR brillen kunt u een ervaring opdoen op het gebied van ondermijnende criminaliteit zoals de hennepwereld, synthetische drugs, dumpingen en in de toekomst mensenhandel en andere criminaliteit.

We ontvangen de bezoekers in een onze gesimuleerde ruimtes, We tonen de gevaren die erbij horen, de signalen om zaken te herkennen. We vertellen over de opbrengsten en de manier waarop mensen verleid worden om zich in te laten met de onderwereld.

In onze instructieruimtes kunnen we veel verschillende scenario’s tonen. Na de opendag zullen bezoekers sneller het materiaal, de geur en de signalen die op drugscriminaliteit wijzen herkennen. Onze instructieruimte bevat illegale stroomaansluitingen waarop bezoekers worden gewezen. Hierdoor worden mensen zich bewuster van de brandgevaren in hun eigen leefomgeving.

Heeft u interesse om uw inwoners of bewoners te laten informeren? Bel ons en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wij bieden veiligheidsdagen aan met de volgende onderwerpen:

bureaudrugszaken-home-opendagen-min

Ons aanbod voor open- en veiligheidsdagen