Sinds 2008 verzorgen wij al diverse drugstrainingen. Wij zijn begonnen met een tour door Nederland langs alle rechtbanken. We gaven daar inzichten aan rechters en officieren van justitie met behulp van onze mobile hennepkwekerij. Vervolgens hebben we trainingen verzorgt aan de IBT’s van drie politie regio’s. Dat waren de regio’s Flevoland, Kennemerland en Noord-Holland Noord. Hierbij hebben we alle vuurwapendragende collega’s een training verzorgd van ongeveer 1,5 uur.
Voor de politie Utrecht, Noord-Holland Noord en gedeeltelijk Brabant-Noord en Limburg hebben we de opleiding Taakaccenthouder Hennep verzorgd.

Op diverse plekken hebben we op uitnodiging gestaan; dag van verbond van verzekeraars, Europol, Stichting Salvage in de Arena Amsterdam, Opendag gemeente Tilburg, Interpolis.

Bureau drugszaken referenties

Veel trainingen verzorgen wij momenteel voor de brandweer, wij verzorgen realistische trainingen met behulp van ons mobiel Lab of hennepkwekerij. Zo hebben wij nagenoeg de hele kop van Noord-Holland getraind op gebied van hennep. De follow-up is voor de meeste korpsen nu begonnen met de XTC training. Ook in Brabant-Noord hebben we de training hennep mogen verzorgen.
In samenwerking met Centraal Beheer verzorgen wij trainingen voor woningbouwverenigingen. Waarbij onder andere huismeesters en andere medewerkers worden gewezen op de gevaren van hennepkwekerijen.

Rene Otten – Centraal Beheer Achmea

Rene Otten van Centraal Beheer Achmea, zijn reactie op Bureau Drugszaken

Smeris – Bij ‘Bureau Drugszaken’

In voorbereiding op de tv-serie Smeris hebben Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van der Ven een opleiding gekregen van Bureau Drugszaken, van vader en zoon Warmerdam.