Jon Warmerdam

Ik ben Jon Warmerdam, directeur van dit bedrijf sinds 2009. Daarvoor heb ik 10 jaar bij de Nederlandse politie gewerkt in de regio’s Flevoland en Kennemerland. Mijn ervaringen deed ik op tijdens de trainingen die destijds werden gegeven en de praktijksituaties die je dag in dag uit tegenkomt. Een tijd heb ik gewerkt als Taakaccenthouder Verdovende Middelen. Tegenwoordig noemt men dit alleen nog Taakaccenthouder Hennep omdat er zoveel tijd in Hennepteelt gaat zitten. Ik heb ruimschoots ervaring opgedaan in diverse recherche onderzoeken (TGO’s).

Jon en Johan
Jon en Johan

Johan Warmerdam

Ik ben Johan Warmerdam, oprichter in 2007 en nu adviseur van het bedrijf, heb 40 jaar bij de politie gewerkt. In deze periode ben ik onder andere werkzaam geweest als tactisch coördinator van een kernteam werkzaam op de zwaar georganiseerde criminaliteit.

Ik was onder andere drugsexpert van de regiopolitie Kennemerland, coördinator van het Nationaal Netwerk Drugsexpertise en de laatste periode als senior account manager in het landelijk Programma Aanpak Georganiseerde Hennepteelt.

Jon en Johan in hennepcontainers
Jon en Johan in de hennepcontainer

Drugsproblematiek speelt bijna in iedere zaak wel een rol. Dit kan van winkeldiefstal vanwege drugsproblemen tot het aantreffen van grote partijen drugs, drugslabs en of hennepkwekerijen uiteenlopen. Onze kracht ligt in de drugs ensceneringen die bij onze trainingen een cruciale rol spelen.